Nieuwe sponsorbrochure is klaar PDF Afdrukken

 Vanaf dit weekend is de nieuwe sponsorbrochure van Dynamica beschikbaar. Het is een handzaam boekje geworden (A5-formaat) en het ziet er fris en verzorgd uit. Gelardeerd met een aantal foto’s wordt in het boekje een beknopt beeld gegeven van onze vereniging. Daarnaast wordt duidelijk gemaakt wat de nieuwe baan en verenigingsruimte voor Dynamica gaan betekenen. Maar het boekje is toch vooral bedoeld om sponsors en begunstigers te motiveren om onze vereniging te gaan ondersteunen bij o.m. de inrichting van de nieuwe ruimte maar ook bij de toekomstige activiteiten.

 

Het boekje is ook als pdf-bestand op de website van Dynamica geplaatst dus is het vrij gemakkelijk thuis vanaf je eigen p.c. het boekje te lezen. Klik deze link aan:

Sponsorboekje Dynamica

We gaan de komende maanden proberen zo veel mogelijk sponsors en begunstigers te vinden. Dit is hard nodig want we komen nog een behoorlijk bedrag tekort voor de inrichting (tafels, stoelen), apparatuur (lcdtelevisie, beamer, laptop), het krachthonk (uitbreiding apparaten), keuken enzovoorts.

We kunnen dat niet alleen vandaar een oproep aan jullie allen. Denk met ons mee en probeer ons daar waar mogelijk te helpen! Vraag bij voorbeeld eens aan je werkgever of deze bereid is Dynamica te ondersteunen als sponsor of als begunstiger. Graag horen wij wel van jullie welke acties jullie ondernemen want we moeten voorkomen dat mensen en bedrijven door allerlei mensen of meerdere keren voor een en hetzelfde doel benaderd worden. Maar suggesties waar we het boekje naar toe kunnen sturen zijn natuurlijk ook welkom!

De PR- en sponsorcommissie

 

 

 
Joomla templates by a4joomla