Samenvatting bestuursvergadering van 2 september 2014 PDF Afdrukken

De volgende zaken zijn aan de orde geweest:
1. Website
2. Zeeuwse Kampioenschap Pupillen en C/D junioren
3. Bestuurstaken.
4. Wedstrijdorganisatie Commissie (WOC)
5. Jeugd Technische Commissie (JTC)
6. Vrijwilligers commissie (VC)

1. Website.
Mede door de onderbezetting van het web team maar ook door de vakantieperiode is de website niet bijgewerkt. Het verslag van de voorgaande vergaderingen, de contributiewijzigingen, de invulling en taken van het bestuur zijn blijven liggen. We zullen deze zo snel als mogelijk alsnog plaatsen. Binnen het bestuur wordt gesproken over de opzet en uitvoering van de website. Mocht u een bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld als webmaster, neem dan contact met de secretaris Jan Rombout op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon nr. 0118-56 37 46

2. ZK Pupillen en C/D junioren
Het bestuur wil iedereen die ervoor gezorgd heeft dat het Zeeuwse Kampioenschap Pupillen en CD een succes is geworden, bedanken en complimenteren. Ondanks het minder goede weer verliep de organisatie perfect en was er een geweldige sportieve sfeer.

3. Bestuurstaken.
De complete lijst zal op de website worden geplaatst.

4. Wedstrijdorganisatie Commissie (WOC).
De taak van de WOC is het organiseren van alle wedstrijden en trimlopen die door Dynamica worden georganiseerd. Tevens beheren zij alle materialen. Anton Vael (VZ), Wim Harting en Henk Leeftink (Juryzaken), Sjaak Sinke (Lid) en John van Brakel (Materiaal verzorging) hebben zitting in de commissie. Na onze oproep aan de leden om de WOC te versterken heeft Kevin de Pagter zich aangemeld als nieuw lid. We wensen Kevin veel succes met zijn nieuwe taak.

5. Jeugd Technische Commissie (JTC).
De JTC bestaat vanaf heden uit Anjolie Engels (VZ), Erik Janson en Leon Kaagman (leden). Jacky Luitwieler blijft de inschrijvingen t/m B junioren regelen. De JTC zal zich de komende tijd bezighouden met de volgende aandachtspunten:
5.1. Brainstormen over overgang jeugd-senioren groepsindelingen etc.
5.2. Aanzoeken kundige trainers (ouders met een verleden) op specifiek atletiekgebied. De eerste aanvullingen van het trainerscorps hebben daarmee deze winter al plaatsgevonden.
5.3. Aandacht voor de jeugdwedstrijd nieuwe stijl 6 september Zierikzee.
5.4. Onderzoek naar mogelijkheden om in de winter een (grote)zaal te huren.

6. Vrijwilligers commissie (VC).
Het verkrijgen van vrijwilligers wordt een steeds groter probleem.. Het bestuur heeft een voorlopige vrijwilligers commissie benoemd. Deze VC , bestaande uit Jan Rombout en Marije Besuijen zal het vrijwilligersbeleid gaan voorbereiden. We houden u op de hoogte.


Voor verslag,5-09-2014 –Wim van Dijk
 

 
Joomla templates by a4joomla