Ranglijsten en clubrecords PDF Afdrukken

Misschien heeft u het al gemerkt, maar er is iets veranderd op de website aan de manier waarop clubrecords worden gepresenteerd. Waneer je bij 'records' klikt op 'Ranglijsten en Clubrecords' kom je terecht op de pagina waar alle resultaten van Dynamica te vinden zijn. Naar behoefte kun je kiezen uit verschillendee prestaties: seizoensprestaties, besten allertijden op een bepaald onderdeel, Zeeuws kampioenen en landelijke kampioenen (ja, die hebben we ook!). Nieuws is ook

dat clubrecords voor senioren nu goed op orde is en voor iedereen te zien. Namen van Adri Faes (10.000 m M50), Frans Bos (10.000 m M60, Edward de Leng (speer M50)) en natuurlijk Nederlands kampioen George Stroh (100, 200, 400m M50) komen dan naar boven drijven als verbrekers van een clubrecord dit sezoen. Hopelijk stimuleert dit andere Masters om eens een record te verbreken op de baan!

Bij de jeugd hebben dit seizoen Lucian de Nooijer (bal en hoogspringen), Paavo de Leng (1000 steeple), Finn de Leng (ver, hoog, speer, discus, polshoog en meerkamp) en nationaal kampioen Tim van den Broeke (3000 steeple) clubrecords aangescherpt. Een extra aanmoediging is op zijn plaats voor de dames van Dynamica!

 

Ook handig is dat je via de uitslagen ook op de persoonlijke pagina van de betreffende atleet kan komen waar alle uitslagen weergegeven zijn.

Achter de cijfers achter de ranglijsten zit ontzettend veel werk, waarvoor we Kees van den Pol en Rob Sonke van AV56 in het bijzonder dankbaar voor moeten zijn. Het is nu vooral een kwestie van bijhouden. Indien er prestaties neergezet zijn buiten Zeeland, geef het dan even door aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan verwerken we het in het ranglijstenbestand

Nogmaals, het seizoen is nog niet afgelopen, daarna maken we een definitieve balans op van de clubrecords.

 

 
Joomla templates by a4joomla