Splash Athletics organiseert atletiektrainingskamp PDF Afdrukken

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseert Splash Athletics op de eerste dagen van de herfstvakantie een atletiektrainingskamp: de Autumn Splash Training (AST). Het trainingskamp wordt gehouden van dinsdag 21 t/m donderdag 23 oktober  en staat open voor alle D, C en B junioren. Deze driedaagse zit boordevol atletiekgerichte activiteiten met vervolmakingstrainingen op de diverse onderdelen van de atletieksport. Tijdens de trainingen maken we gebruik van de atletiekaccommodatie in Drunen en één van de mooiste natuurgebieden van ons land, de Loonse en Drunense Duinen.

 De trainingen worden verzorg door toptrainers en topatleten waaronder Pelle Rietveld (tienkamper en deelnemer aan de Europese Kampioenschappen dit jaar in Zurich), Robert Lathouwers (400 en 800 meter loper, deelnemer aan de Olympische Spelen in Peking en Londen) en Jacqueline Goormachtigh (tienvoudig Nederlands Kampioene discuswerpen, deed mee aan Europese en Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen in Atlanta, tegenwoordig regiotrainster bij de Atletiekunie).

 Splash Athletics is een stichting om samen met de atletiekverenigingen de prestaties van de jeugd te verbeteren. Splash Athletics is ervan overtuigt dat wanneer jonge atleten worden uitgedaagd om op hun eigen niveau hun prestaties te verbeteren, ze met plezier atletiek willen blijven beoefenen. Splash Athletics biedt daarom jonge atleten uit onze regio, in de leetijd tot 18 jaar, kennis en activiteiten aan op het gebied van atletiek.

Voor meer informatie en inschrijven, ga naar de website van Splash Athletics:

www.splashathletics.nl

 
Joomla templates by a4joomla