Goede belangstelling bij open dag nieuwe atletiekbaan PDF Afdrukken

Zaterdag 27 mei jl. was het vanaf 10.00 tot 12.00 uur mogelijk een eerste keer de nieuwe verenigingsruimte van Dynamica te bekijken. Van deze mogelijkheid werd door een redelijk aantal Dynamica-leden en enkele potentiële sponsors en begunstigers gebruik gemaakt. De organisatie was tevreden met de belangstelling.

De meeste reacties waren positief. Van “mooi ruim”, “toch groter dan ik dacht”, “wat een mooi zicht op de baan”, “lekker licht en veel glas”. Ook reacties van “er moet toch nog veel gebeuren” en dat is natuurlijk het geval. De werkzaamheden verlopen volgens planning en dat zou dus betekenen dat zowel het gebouw als de baan voor de aanvang van de bouwvakantie op 25 juli a.s. opgeleverd worden. Dat is natuurlijk een prachtig moment maar daarna begint het karwei voor onze vereniging pas.

Gisteren was het ook mogelijk je op te geven bij welke zelfwerkzaamheden je een handje wil helpen. De lijst met vrijwilligers was na gisteren al weer wat langer, maar we kunnen nog steeds veel hulp gebruiken.

De planning van de werkzaamheden wordt gedaan door Hans Leijdekker en bij hem kan je jezelf ook opgeven!  

Er moet bijvoorbeeld worden geschilderd. Daarvoor staan de namen genoteerd van Rene Harinck, Wim van der Linden, Izaak Dekker en Hans Corbijn. De tegelvloer in de kantine wordt gelegd door Jos Boogaard, met hulp van Cor de Ridder en Andre Crucq. Marco Marteijn hangt de verlichting op, samen met Robert Carol. Hugo Poortvliet en Rens Bostelaar gaan de keuken zetten. Na oplevering moet er worden schoon gemaakt. Dat gaat Ria Rijk doen, samen met Pauline Marteijn, Angelique Harinck en Emmy van Caspel. Jan Franse en Hans Leijdekker gaan de vloeren leggen in krachtruimte en secretariaat. Revelino Rijk gaat helpen verhuizen, samen met Kees Marcusse, Jan Franse en Hans Leijdekker.

We hebben nog mensen nodig die het materiaal uit het krachthonk eens flink onderhanden nemen. Johan van Brakel en Hans Leijdekker gaan de materiaalberging indelen en inrichten. We kunnen bij vrijwel alle genoemde werkzaamheden mensen gebruiken. Vooral mensen die goed en netjes met hout kunnen werken zijn welkom om een bar te maken, waarvoor de keuken als basis gaat dienen.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de periode vanaf 25 juli tot en met 2 september 2011. Zaterdag 3 september is de officiële opening en dat is het tijd voor feest en begint het genieten van onze nieuwe baan en verenigingsruimte, wat een mooi vooruitzicht!

Het zou mooi zijn als er op alle trainingsavonden iemand achter de bar staat, als alles eenmaal klaar is. We hebben daar nu 3 namen voor op de lijst staan: Astrid Pluijlaar, Ineke Kerkhove en Lenie Leijdekker.

Alles wat met beheer van de clubruimte verband houdt zal worden gecoördineerd door de clubhuiscommissie. Wim Harting en Hans Leijdekker maken daar deel vanuit, maar een derde lid is meer dan welkom.

Noot: zie ook de berichten over de nieuwe sponsorbrochure (inclusief de andere manieren waarop je Dynamica kan helpen om de nieuwe verenigingsruimte mooi en gezellig in te richten) 

 


 

 
Joomla templates by a4joomla