Asfalteringswerk begonnen PDF Afdrukken

Na maanden van voorbereidingen op Vrijburg, vooral in de grond, lijkt de aanleg van “onze” nieuwe atletiekbaan in een stroomversnelling te geraken. Deze week werd begonnen met het aanbrengen van de asfalt onderlaag, en als het weer blijft meewerken, dan ligt de onderlaag er nog vóór Pinksteren. Die laag moet nog 2 weken rusten voor de toplaag aangebracht kan worden.

Met dat laatste karwei zijn, als het mooi weer blijft, minstens 3 weken gemoeid.

 

Intussen krijgt het omliggende terrein langzaam maar zeker zijn uiteindelijke vorm. Rondom de hockeyvelden wordt duidelijk hoe een en ander er definitief uit komt te zien. Daar staan inmiddels de lichtmasten al en wordt de afrastering geplaatst. Ook de aanleg van het fietspad, dat vanaf Vrijburg zal aansluiten op de zogenaamde “bunkerroute” vordert gestaag.

Ook in onze clubruimte wordt volop gewerkt. Aan de buitenkant is het gebouw gereed. En het mag gezien worden! Maar binnen is er nog heel wat te doen. Vorige week werden de trappen geplaatst en zijn tegelzetters begonnen met het betegelen van kleedkamers en toiletten. Maar ook de elektriciens en de verwarmingsmonteurs zijn druk. Het is bijna niet voor te stellen, dat over een week of 6 á 7 alles helemaal klaar zal zijn. Althans: dat de verschillende aannemers klaar zullen zijn, want voor onszelf begint het dan eigenlijk pas. Maar daarover later meer.

Hans Leijdekker 

 

 

 
Joomla templates by a4joomla