Raak je atletiekheld aan! PDF Afdrukken

Bericht van de Atletiekunie: "Ben jij fan van Dafne Schippers, Gregory Sedoc of Churandy Martina en wil je ze van heel dichtbij meemaken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar pupillen die hand in hand met hun helden het Olympisch Stadion willen inlopen."

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli zijn de Nederlandse kampioenschappen atletiek in Amsterdam. Wij willen een aantal onderdelen extra kleur geven door de atleten één voor één het stadion te laten binnenwandelen en ze voor te stellen. Een pupil in clubtenue begeleidt ze dan door de Marathonpoort naar binnen. En jij kunt die pupil zijn!

Heb je zin om met je ouders naar de NK atletiek te komen, meld je dan aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Mail je naam, geboortedatum, vereniging en geef aan op welke dag(en) je kunt, dan hoor he zo snel mogelijk of en wanneer je bent ingepland. Op zondag kun je ook nog meedoen aan de 1K, een kilometer hardlopen. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur.

Je ouders mogen gratis naar binnen en je krijgt wat lekkers van ons.

Met groet,

Erna Jansen

Communicatieadviseur

 


 

Atletiekunie

Papendallaan 60 | 6816 VD  Arnhem
Postbus 60100 | 6800 JC  Arnhem

T  +31 (0)26 483 48 00 | F  +31 (0)26 483 48 01

E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | W www.atletiekunie.nl   Facebook  Twitter

 
Joomla templates by a4joomla