Op safari in de Tropical Zoo PDF Afdrukken
Zaterdag 30 mei zijn de pupillen van Dynamica op safari geweest naar  de Tropical Zoo.
's Morgens vroeg op pad, zodat we om 12:00 uur in Kwadendamme zijn. Eerst de buikjes rond eten met jungle frieten.  
Aansluitend komt de dierenverzorgster en mogen alle kinderen kennis maken met de slang.  Het is een echte wurgslang.
Na voorzichtig aaien en kijken, mag  Ivar hem vasthouden. 
Nadat de kinderen deze enge slibbert om hun nek hebben gehad, vertrekken we naar de vlindertuin. Daar verwonderen de kinderen zich over alle dieren die er te zien zijn. Via de fossielengrot komen we in het dinosaurus tijdperk terecht. Daar kan een  speurtocht worden gemaakt.  Hiervoor wordt, door de energieke pupillen, geen tijd vrijgemaakt, op naar Kids-jungle en het Buitenspeelbos!
Blessing weet niet hoe snel zij in de Kids-jugle moet zijn. Er wordt gespeeld en voordat de leiding het door heeft zijn de eerste T-shirts uit en springen de kinderen in het water. Er wordt geravot en gespeeld. In de leger auto zitten Jochem en Jesse, ze weten precies hoe je deze auto moet besturen. Tristan en Anthony zijn volop bezig met hun tent, ze hebben een verwoede discussie wie er als eerste in mag.
Bij de waterspeelplaats is het een drukte van belang.  Chris en Karlijn graven en Pascalle zorgt dat het water blijft stromen.   Evy doet haar best om niet nat te worden.  ChloĆ« en Carolien mogen in de vlindertuin  de vogelspin vasthouden.  
De jeugd van Dynamica heeft het er een hele middag druk mee. Veel te snel is de middag voorbij en moeten de pupillen weer omgekleed worden.  Het is een hele klus om alle spullen te verzamelen, maar gelukkig is de begeleiding daar. Met deze super papa's en mama's wordt deze middag een succes. Jan Willem, Michael, Anjoli, Anton, Caroline, Ivar, Patrica en Chantalle bedankt voor jullie hulp.
 
Op naar het volgende uitje van Dynamica.
JAC Dynamica
 
 
Joomla templates by a4joomla