Prestatieladder 29 september en 6 oktober PDF Afdrukken

 Maandag 29 september en 6 oktober organiseren we weer twee bijzondere wedstrijden op de atletiekbaan. We noemen deze wedstrijden de prestatieladder.  

Voor alle pupillen is er de kans om hun prestatie te laten meten op de technische nummers zoals verspringen, balwerpen, kogelstoten en ook op de loopnummers.
In het april van 2014 hebben we ook een prestatieladder georganiseerd. De resultaten van toen hebben we bewaard. We kunnen dus precies vaststellen hoeveel iedereen beter is geworden.
 
Voor degene die in zijn/haar categorie het meest vooruit is gegaan, hebben we een mooie prijs. Deze zullen later tijdens een training uitreikt worden!
Daarnaast krijgt iedereen een diploma met alle prestaties erop.
 
Voor het meten en noteren van alle prestaties zijn we op zoek naar ouders, die ons willen helpen. U heeft hier geen kennis of bijzondere vaardigheden voor nodig, schrijven, harken, opletten èn enthousiasmeren is voldoende. We hebben minimaal 15 ouders nodig. Zonder uw hulp kunnen we dit niet organiseren! U kunt dit telefonisch of per email opgeven bij  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Hierbij graag aangeven op welke avond(en) u kunt komen helpen.
 
We beginnen om 17.30 uur met het uitdelen van de startnummers, het instrueren van de juryleden en de warming-up, zodat we om 18.00 uur met de wedstrijd kunnen beginnen. We hebben een druk programma dus: wees op tijd!
 
Rond 19:00 uur zijn we op beide dagen weer klaar.
 
 
Je krijgt op de eerste dag een startnummer. Zorg voor speldjes om je nummer vast te maken. Bewaar dat nummer goed, want op de tweede dag heb je dat nummer weer nodig. 
 
We gaan ervan uit dat alle pupillen meedoen.
Je hoeft je dus niet op te geven!

 

 
Joomla templates by a4joomla