3MTiem ‘powered by’ Kustmarathon Zeeland PDF Afdrukken
Het lopen van een marathon, en zeker van de Kustmarathon Zeeland vergt een gezond lijf en heldere geest. Het vraagt vooral een langdurige goed en verantwoord opgebouwde voorbereidingsperiode. De Stichting Kustmarathon Zeeland zoekt 6 atleten M/V. Duurlopers van diverse niveaus voor de oprichting van een >3MTiem<. Een dream-team dat de komende maanden intensief begeleid gaat worden richting de 13e Kustmarathon Zeeland die op zaterdag 3 oktober 2015 zal worden gelopen.

 

Naar goed voorbeeld van andere toonaangevende hardloop-evenementen zet de Stichting Kustmarathon Zeeland dit jaar de ‘schouders’ onder de oprichting van een team atleten die als ‘ambassadeurs’ van de –Mooiste en Zwaarste marathon van Nederland- representatief zijn voor alle deelnemers aan de Kustmarathon Zeeland 2015.

 
De zes atleten M/V van verschillende niveaus worden vanaf zaterdag 25 april onder begeleiding van trainer Jan de Wilde, therapeut Frans Daalman, en voedingsdeskundige/diëtist Vera Wisse intensief begeleid en gevolgd. Er word van elke atleet een check-up gemaakt van lichaam en geest voor aanvang van de trainingsperiode. Naast een persoonlijk schema en professionele intensieve begeleiding word het gehele team voorzien van een representatief 3MTiem sportkledingpakket die gedragen word tijdens alle trainingen, wedstrijden en andere presentaties. Verder zullen er om en nabij 6 bijeenkomsten zijn waar het 3MTiem ervaringen uitwisselt, gezamenlijk traint en/of deelneemt aan wedstrijden. Waar het team aan iedereen die in welke vorm dan ook, als deelnemer of als supporter belangstelling heeft voor de Kustmarathon Zeeland zal ‘aantreden’.

Voor wie interesse heeft om in het 3MTiem mee te doen:
Je kunt je tot uiterlijk 28 februari aanmelden via het inschrijfformulier 3MTiem op www.kustmarathonzeeland.nl. En bedenk daarbij dat de team-samenstelling op basis van diversiteit zal zijn, niet op basis van prestatie niveau! De selectie zal worden gedaan door het begeleidingsteam: Frans, Vera, Jan en Lein. Voor meer informatie over het 3MTiem en haar doelstellingen treedt als woordvoerder op Jan de Wilde. Mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , Tel. 06-55854227.
 
Note:
Jan de Wilde zal naast het trainerschap van het 3MTiem ook dit jaar weer de populaire Open Kustmarathon Parcourstrainingen verzorgen. Zie daarvoor het data/trainingsschema op de site van de Kustmarathon. 
 
Joomla templates by a4joomla