EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Clinic kogel discus
Wanneer:
17.12.2011 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
baankalender

Omschrijving

Werpclinic (kogel en discus) voor junioren onder leiding van Erwin Simpelaar

Op zaterdag 17 december organiseert Splash Athletics voor alle D, C en B junioren uit Zeeland en Goeree-Overflakkee een Splash Clinic : kogelstoten en discuswerpen. Wij komen met deze eendaagse activiteit om je positief, gefocust en goed voorbereid te beginnen aan atletiekjaar 2012. De training staat onder leiding van Erwin Simpelaar, begint om 09.30 uur, duurt tot 11.30 uur en vindt plaats op Sportpark Vrijburg in Vlissingen.

Gasttrainer Erwin kennen wij van de training die hij verzorgde tijdens de Autumn Splash Training. Zeven jaar geleden stopte Erwin (33) met kogelstoten en discuswerpen op het hoogste niveau. De Zeeuw, geboren en getogen in Goes, heeft als persoonlijke record met de kogel 18.07 meter en 52.89 meter met de discus. Erwin is nu fysiotherapeut en is in opleiding voor manueel therapeut.

Zie ook de uitnodiging

Klik hier voor inschrijven

 

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla