EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Koffieloop
Wanneer:
04.03.2012 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
Loopkalender

Omschrijving

De Dynamicakoffietheeloop, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden!

Sinds 3 september 2011 beschikt Atletiek en Duursportvereniging Dynamica over een geweldige nieuwe baan en een gloednieuw gezellig clubhuis. We zijn daar ontzettend blij mee. We willen graag meer mensen daarvan laten genieten. En daarnaast kennis laten maken met hardlopen. We hebben daarom besloten een nieuwe loop te gaan organiseren.
De Dynamicakoffietheeloop wordt maandelijks georganiseerd op steeds de 1e zondag van de maand. Start en finish zijn op sportpark Vrijburg, Sportlaan 10 te Vlissingen (achter het zwembad). Er wordt om 10.30 uur gestart en de loop kent twee afstanden (3 en 6 km). De loop begint steeds op de atletiekbaan en vervolgens wordt een kleine of grotere ronde buiten het sportpark gemaakt.
 
De Dynamicakoffietheeloop is geen wedstrijd maar een recreatieloop en is vooral bedoeld als familieloop, dus voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. De tijd wordt bijgehouden maar er wordt niet met nummers gelopen. Er wordt ook geen uitslagenlijst gemaakt.
Het is vooral een aardige manier om je conditie te testen of om kennis te maken met atletiek. Graag zien we dan ook als deelnemers sporters van andere sporten en sportverenigingen.
 
De deelnemers aan de loop betalen allen 2,50 euro per persoon en krijgen daarvoor een gratis kop koffie of thee (voor de jeugd een glaasje frisdrank) in ons clubhuis. De opbrengst wordt gebruikt voor de verdere aankleding van het clubhuis.
 
Inschrijven kan vanaf 10.00 uur. Graag ontvangen wij u dan!

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart