EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Discussieavond
Wanneer:
27.01.2012 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
Clubhuis

Omschrijving

Discussieavond over toekomst Zeeuwse atletiek (IS VOL) PDF Afdrukken

De PZC houdt op vrijdag 27 januari in samenwerking met atletiekvereniging Dynamica een discussieavond over de toekomst van de Zeeuwse atletiek. Op basis van stellingen zullen zo’n acht forumleden met elkaar in gesprek gaan over allerlei zaken die met atletiek - en de Zeeuwse atletiek in het bijzonder - te maken hebben. Wie er in het forum komen te zitten, zal in een later stadium bekend worden gemaakt.  

De discussie zal worden geleid door Jan Dagevos, chef van de sportredactie van de PZC. Ook is er gelegenheid om vanuit de zaal vragen te stellen.

Er is in Zeeland een discussie ontstaan over het bedrijven van atletiek”, vertelt Jan Dagevos. Er zijn mensen die vinden dat de recreatieve atletiek de overhand heeft gekregen en dat de echte wedstrijdsport op de achtergrond is komen te staan. De vraag is natuurlijk of dat erg is, maar het geeft wel mooi voer voor een discussieavond”, aldus Dagevos.

We willen voor- en tegenstanders een podium geven en wie weet leidt dit tot nieuwe inzichten en misschien wel tot nieuwe initiatieven.”

Jan Bostelaar, voorzitter van Dynamica, juicht de discussieavond toe. Ik hoop dat het een interessante avond gaat worden. Er is de laatste tijd veel te doen over crossen. Het is goed om daar eens een discussie over te voeren.” Ook de andere atletiekonderdelen zullen tijdens de avond de revue passeren. In de aanloop naar de bijeenkomst verschijnt er in de PZC een serie artikelen, waarin alle facetten van de atletieksport worden belicht.

Het debat zal worden gehouden in het nieuwe clubhuis van Dynamica op Sportpark Vrijburg, dat tussen Middelburg en Vlissingen in ligt. De discussieavond zal om 19.30 uur beginnen.

In de kantine van Dynamica slechts plaats is voor zo’n 65 belangstellenden, dit aantal is inmiddels behaald, u kunt zich daarom niet meer aanmelden.

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla