EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Prestatieladder
Wanneer:
17.09.2012 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
baankalender

Omschrijving

Klik hier voor de chronoloog

Beste pupillen jongens en meisjes, zoals gebruikelijk rond deze tijd komt de laddercompetitie er weer aan. Dit is een soort trainingswedstrijdje, waarin je kunt laten zien hoeveel je vooruit bent gegaan op de verschillende onderdelen. Erg leuk altijd en gezien het op de vaste trainingavond is verwachten we jullie natuurlijk allemaal op de baan op maandag 17 en maandag 24 september.

We willen dan graag dat jullie om 17.30 aanwezig zijn en het zal rond 19.20 klaar zijn, dus ietsie langer dan normaal. Dit mailtje is natuurlijk ook/juist bedoeld voor de ouders/begeleider, want jullie hebben we keihard nodig om op deze avonden te helpen jureren en begeleiden. De kinderen hoeven niet te reageren de ouders daarentegen juist wel, zodat we weten wie zich beschikbaar stelt om deze avond(en) te helpen.

De mailtjes graag naar Joost Pluijlaar ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla