EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Indoor Trail
Wanneer:
12.01.2013 
Waar:
Zeelandhallen - Goes
Categorie:
Loopkalender

Omschrijving

Beste sportliefhebber, zoals u wellicht via verschillende media vernomen hebt, vindt op zaterdag 12 januari aanstaande de eerste editie plaats van de Koole SportIndoor Trail Zeeland. In en om de Zeelandhallen in Goes wordt speciaal daarvoor een uitdagend parkoers neergelegd, opgebouwd uit Limburgse grond. Een variatie aan hindernissen maakt het voor de deelnemers een uitdaging om dit parkoers, met een lengte van 700 meter, zo snel mogelijk te ronden. Hindernissen als boomstronken, keien, een waterbak, kunstmatige heuveltjes, korte, scherpe bochten, snipperpaden en zig/zag weggetjes.Ze vragen van de deelnemers snelheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid.
 
Vanaf de tribunes krijgt het publiek een aantrekkelijk schouwspel voorgeschoteld, begeleidt door opzwepende muziek en een professionele speaker.
 
Er is een programma voor alle leeftijdscategorie├źn, dat de hele dag door loopt. De afstanden liggen tussen 700 en 7000 meter.
Een estafette voor (bedrijven)teams vormt de afsluiting van dit spectaculaire evenement. Het gaat dan om vrij samengestelde teams van 4 lopers. Ieder teamlid neemt 3 ronden voor zijn rekening.
 
Niet alleen teams van bedrijven en instellingen kunnen deelnemen, maar ook teams van sportverenigingen, vriendenclubs en familieteams zijn van harte welkom. Zoek dus collega's of clubgenoten, stel een team samen van 4 personen en schrijf je in!
 
We zijn er zeker van dat dit een dag wordt die je niet mag missen. Een dag van plezier beleven aan je sport en ook vanaf de tribune genieten van de prestaties van anderen. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze primeur in Nederland!
 
Alle informatie en inschrijven op www.indoortrailzeeland.nl
 
 

 

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Zeelandhallen
Straat:
Da Vinciplein 1
Postcode:
4462 GX
Stad:
Goes
Land:
Land: nl

Omschrijving

Per auto
Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom - Vlissingen. U volgt de A58 richting Goes. U volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijft u rechts aanhouden en neemt afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde tweede afslag richting Zeelandhallen.

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat Da Vinciplein nog niet in uw navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem, kunt u Nobelweg 6 aanhouden, alleen dient u bij de rotonde vanaf de snelweg de tweede afslag te nemen.

Per openbaar vervoer
Zeelandhallen Goes bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Goes. U bereikt de Zeelandhallen Goes vanaf het Centraal Station te voet ongeveer in 15 minuten. Op Centraal Station Goes neemt u de uitgang aan de achterkant van het station. U gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neemt u de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Aan de linkerkant ziet u McDonalds. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neemt u het linkerpad. U bent gearriveerd bij Zeelandhallen Goes.


Zeelandhallen Goes weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla