EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
ZLM Donloop
Wanneer:
17.05.2013 
Waar:
ZLM-DON loop - Middelburg
Categorie:
Loopkalender

Omschrijving

De 13e Stadsloop Middelburg komt eraan! Nieuw de Gezinstrimloop! Op vrijdagavond 17 mei 2013 is de Markt van Middelburg voor hardlopend Zeeland en andere sporters wederom the place to be! Om 20.00 uur gaat de 13e editie van de ZLM-DON stadsloop van start en zullen naar verwachting honderden atleten en tientallen teams de drie rondjes van telkens 2,5 km door het historische centrum van Middelburg lopen. Met de doorgevoerde wijzigingen is het parkoers sneller geworden maar zal het nog steeds een grote klus worden de records van Steve Brooks bij de heren (22,36 minuten) en van Kamille-Soud bij de dames (26,27 minuten) uit de boeken te lopen.

Maar we verwachten dit jaar wederom een sterk deelnemersveld met een aantal Zeeuwse toppers. Enkele jaren geleden zijn we begonnen met elektronische tijdwaarneming en gezien de positieve reacties van de deelnemers is besloten dat dit jaar ook weer te doen. In verband daarmee is het voor individuele lopers en de teams alleen mogelijk voor de ZLM-DON Stadsloop in te schrijven via www.inschrijven.nl voor een van de leukste hardloopwedstrijden van Zuid-West-Nederland. De inschrijftermijn eindigt op 10 mei 2013 en na-inschrijven is alleen ’s avonds mogelijk van 18.00 uur tot 19.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt van Middelburg mits er nog startnummers beschikbaar zijn. Deelnemers kunnen hun startnummer

Naast de Stadsloop stond voorgaande jaren ook telkens de scholierenloop op het programma. Het jaarlijks aantal deelnemers bleef achter bij de verwachtingen vandaar dat het organisatiecomit√© besloten heeft deze scholierenloop om te zetten in de Gezinstrimloop. Onder het motto “Middelburg in beweging” hopen wij dat vele kinderen hun ouders of omgekeerd ouders hun kinderen motiveren om samen een rondje van 2 km door de binnenstad van Middelburg te lopen. Dit rondje gaat grotendeels over hetzelfde parkoers als de Stadsloop. Dus ook met start en finish op de Markt, door de Lange Delft, het Abdijplein en de Vlasmarkt. Deelnemers aan deze trimloop krijgen ook een eigen startnummer, een medaille na afloop en een flesje sportdrank maar er wordt geen klassement opgemaakt.

Deelname is mogelijk voor de democratische prijs van 1 euro per deelnemer. Het startschot voor de Gezinstrimloop klinkt om 19.30 uur en vooraf is er op de Markt om 19.15 uur een warming-up. Inschrijven voor deze trimloop is tot 10 mei mogelijk via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Geef in uw mailtje duidelijk aan dat u inschrijft voor de Gezinstrimloop, het aantal deelnemers, de namen, de geslachten en de leeftijden. De startnummers kunnen op vrijdagavond 17 mei 2013 vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt van Middelburg tegen contante betaling worden opgehaald. Tot 19.00 uur kunt u ook nog na-inschrijven.

Evenals voorgaande edities zal dit Zeeuwse loopfeest muzikaal weer worden opgeluisterd. Meer informatie over de Stadsloop Middelburg kunt u vinden op de website van ADSV Dynamica www.dynamica-sport.nl of via Adri Koole (0118-591654).

Klik hier voor de flyer

Klik hier voor de poster


 

Locatie

Naam van locatie:
ZLM-DON loop
Straat:
Markt
Postcode:
4331
Stad:
Middelburg

Omschrijving


Dynamicalopen weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla