EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Nieuwjaarsreceptie
Wanneer:
07.01.2013 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
Clubhuis

Omschrijving

Langs deze weg nodigen we u van harte uit voor onze Nieuwjaarsreceptie, die gehouden zal worden op maandag 7 januari  aanstaande. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in onze kantine, Sportpark Vrijburg, om met atleten, kaderleden en bestuur te proosten op het nieuwe jaar. In de hoop u te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur, Jan Bostelaar (voorzitter )

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla