EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Paaseiwedstrijd
Wanneer:
01.04.2013 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
baankalender

Omschrijving


 
Jullie doen toch ook mee aan de Paaseiwedstrijden op maandag 1 april

Binnenkort gaat het baanseizoen weer beginnen. Zoals gebruikelijk starten wij met onze eigen Paasei- wedstrijden op de Tweede Paasdag, nu op onze nieuwe atletiekbaan Vrijburg in Vlissingen. Ook dit jaar doen we de wedstrijd in meerkampvorm en dat houdt in dat je 3 verschillende atletiekvormen kan beoefenen.

We doen dat ’s-morgens. We beginnen om 10.00 uur met een warming up en verwachten tegen 13.00 uur klaar te zijn.
 
Deze wedstrijd is voor alle jeugdleden vanaf de mini’s t/m  de A junioren.
 
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de grootte van de groepen zal er voor jou sprinten, ver- of hoogspringen en kogelstoten of balwerpen op het programma staan. Als extra en laatste onderdeel is er ook nog een hindernisloop.
 
Ook dit jaar zijn deze wedstrijden niet alleen voor jou zelf maar mogen ook je broertjes of zusjes en zelfs je ouders/verzorgers en je opa en oma mee doen. Een echt familiefeest dus.
 
Wij rekenen er op dat iedereen meedoet, maar om alles goed in te kunnen delen hebben we wel een berichtje van je nodig dat je komt en wie er met je mee komen. Daarom vragen we jullie omt uiterlijk zondag 31 maart te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , waarbij belangrijk is: voor- en achternaam, geboortedatum en voor de familieleden bij welk kind men ingedeeld wil worden.
 

 

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla