EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Ouders pupillen Infoavond + gevonden kleding
Wanneer:
04.04.2013 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
Clubhuis

Omschrijving

Beste ouders van Dynamica pupillen, De trainers van Dynamica krijgen vaak vragen over de manier van trainen, met wedstrijden (hoe gaat dat in zijn werk) etc. Als ouder kan je het gevoel krijgen dat je de  informatie hierover zelf bij elkaar moet sprokkelen. Wij vinden het daarom een goed idee om hier een bijeenkomst over te organiseren waarbij we een powerpoint presentatie geven en vragen gesteld kunnen worden. De Jeugdactiviteitencommissie zal bovendien vertellen over hun activiteiten.


Om het u en ons makkelijk te maken doen we dit tijdens een training, en wel op donderdag 4 april, tussen 18 uur en 19 uur in de kantine. De koffie en thee staat voor u klaar!

De volgende onderwerpen laten we aan de orde komen:

  • Trainen: opbouw, onderdelen, tijden
  • Groepsindeling bij trainen en wedstrijden
  • Baanwedstrijden (welke zijn er, hoe kom je er, inschrijven, tenue, hoe verloopt zo'n dag)
  • Loopwedstrijden in het zomerseizoen
  • Doorkijk naar junioren
  • Informatievoorzieningen
  • Jeugdactiviteitencommissie
Gevonden kleding
Sinds de opening van de Vrijburgbaan hebben we een flinke verzameling gevonden kleding verzameld. Een deel is opgehaald door de eigenaar, maar een groot deel ook niet. Deze kleding is gewassen en gesorteerd en gaan we na afloop van de info-avond verkopen voor zeer scherpe prijzen. Ook wie ineens zijn eigen kledingsstuk terug denkt te vinden moet betalen voor het opslaan, wassen en sorteren.
De opbrengst gaat in de clubkas. De kleding die na deze avond overblijft gaat naar een goed doel!

Met vriendelijke groet,

Trainers  + Jeugdactiviteitencommissie Dynamica
 

 

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla