EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Indoortrail
Wanneer:
10.01.2014 - 11.01.2014 
Waar:
Zeelandhallen - Goes
Categorie:
Loopkalender

Omschrijving

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Zeelandhallen
Straat:
Da Vinciplein 1
Postcode:
4462 GX
Stad:
Goes
Land:
Land: nl

Omschrijving

Per auto
Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom - Vlissingen. U volgt de A58 richting Goes. U volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijft u rechts aanhouden en neemt afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde tweede afslag richting Zeelandhallen.

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat Da Vinciplein nog niet in uw navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem, kunt u Nobelweg 6 aanhouden, alleen dient u bij de rotonde vanaf de snelweg de tweede afslag te nemen.

Per openbaar vervoer
Zeelandhallen Goes bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Goes. U bereikt de Zeelandhallen Goes vanaf het Centraal Station te voet ongeveer in 15 minuten. Op Centraal Station Goes neemt u de uitgang aan de achterkant van het station. U gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neemt u de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Aan de linkerkant ziet u McDonalds. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neemt u het linkerpad. U bent gearriveerd bij Zeelandhallen Goes.


Zeelandhallen Goes weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla