EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
6e Lepraloop (nieuwe stijl!)
Wanneer:
22.03.2014 
Waar:
Oostkapelle Strandweg Lepraloop - Oostkapelle
Categorie:
Loopkalender

Omschrijving

Op zaterdag 22 maart start om 14.00 uur de 6e Lepraloop: lekker lopen in een mooie omgeving en tevens iets bijdragen aan een goed doel: de Leprastichting.
 
Inschrijven (€ 5,- volledig voor de Leprastichting) zal dit jaar plaatsvinden bij strandpaviljoen de Lage Duintjes in Oostkapelle.
Je kan daar ook je tas achterlaten, van het toilet gebruik maken en een praatje maken.
De start is verplaatst naar de duinovergang naast het strandpaviljoen. Parkeren kun je nog gewoon op het (gratis) parkeerterrein aan de Randduinweg (Strandweg). Het is dan ongeveer 500 meter lopen naar de start.
 
Na maximaal 4 rondes  van 2.5 km door het mooie bos- en duingebied is de finish (ook nieuw!) bij de fietsenstalling van de Lage Duintjes. Als je daarna 200 meter terugloopt ben je weer bij het strandpaviljoen. Tegen inlevering van je startkaart ontvang je dan een drankje. Verder hopen we dat het daarna nog even gezellig blijft…
 
Voor de eerste finishers op de 10 km bij de mannen en de vrouwen zijn er waardebonnen van  Sportmassage Fred Hendrikse. EHBO is aanwezig. Natuurlijk neem je deel voor eigen risico.
Voor verdere info zie: www.lepra-loop.webs.com 

Locatie

Naam van locatie:
Oostkapelle Strandweg Lepraloop
Straat:
strandweg
Stad:
Oostkapelle

Omschrijving


Dynamicacrossen weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla