EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Ir Knaap pupillen
Wanneer:
03.09.2011 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
baankalender

Omschrijving

 wed.secr. R. Adan, Michaelsdreef 9, 4335 BH Middelburg  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
 
PUPILLENWEDSTRIJD
DE LAATSTE WEDSTRIJD VAN HET PUPILLENCIRCUIT
zaterdag 3 september 2011
sportpark Vrijburg Vlissingen
 
Aanvangstijd LET OP 10.00 uur                Aangepaste chronoloog
           
Deze wedstrijd is een bijzondere wedstrijd. Het is de laatste wedstrijd van de pupillencompetitie en het is de eerste wedstrijd op onze nieuwe atletiekbaan op het nieuwe sportpark Vrijburg. Ook zal het vandaag de eerste dag zijn dat ons nieuwe clubhuis met een uitgebreid wedstrijdsecretariaat zal worden gebruikt.
 
In verband met de festiviteiten beginnen we deze keer de wedstrijd om 10.00 uur zodat we op tijd klaar kunnen zijn voor de rest van de daginvulling.
 
De pupillen krijgen de gelegenheid de baan al in gebruik te nemen voordat aan het eind van de middag het sportpark officieel zal worden geopend.
 

De estafette is een gewone reguliere estafette dus 4 x 60m of 4 x 80m
 
Inschrijfgelden: geen inschrijfgeld voor Zeeuwse verenigingen
                               leden niet Zeeuwse verenigingen betalen €1.50
 
 
Inschrijven voor de pupillencompetitie  per e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. uiterlijk woensdag 31 augustus 24.00 uur. Na-inschrijven is niet mogelijk!!!!
 
Omdat het de laatste wedstrijd is volgen na de estafettes de diverse prijsuitreikingen.
 
Eerst de dagprijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsor PIMS SPORT uit Vlissingen, vervolgens de Supercrackprijs voor de meest regelmatige pupil en tot slot de eindprijzen van de pupillencompetitie.

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla