EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Strandsport
Wanneer:
14.05.2011 
Waar:
Dishoek - Dishoek (Koudekerke)
Categorie:
Jeugdactiviteit

Omschrijving

Op zaterdag 14 mei 2011 organiseren we voor alle Pupillen en Junioren (t/m B-junioren) op het strand een sportieve middag met strandsporten, zoals beachvoetbal, beachknotshockey, beachhandbal/touwtrekken. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met “Strandsport Zeeland”. We zouden het hartstikke leuk vinden als iedereen meegaat.

We verzamelen tussen 13.30 en 13.45 uur onderaan de duinen bij de fietsenstalling schuin tegenover Pannenkoekenrestaurant Dishoek (Kaapduinseweg 19, Koudekerke). Na afloop van de spelen eten we gezamenlijk wat op het strand. De activiteitencommissie zal het eten en drinken verzorgen.

We verwachten tussen 17.30 en 17.45 uur deze activiteit af te sluiten en kunnen de kinderen op het strand opgehaald worden.  I.v.m. voorbereidingen en reservering willen we graag weten of jij ook meegaat. Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan uiterlijk 21 april a.s. telefonisch of per e-mail op bij Marianne Meijers (telefoon:624441, e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), met vermelding van je leeftijd, het telefoonnummer van je ouders/verzorgers en evt. dieet. 

We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van € 7,50. Deze zal automatisch afgeschreven worden van de bankrekening van je ouders/verzorgers.Deze activiteit kan alleen doorgaan bij 40 deelnemers of meer. In verband met de veiligheid wordt zwemmen in zee niet toegestaan. Bij mooi weer graag zonnebrand en petje meenemen (het liefst thuis al insmeren!)   

Tot dan!!!!!!!

De activiteitencommissie van Dynamica

Locatie

Naam van locatie:
Dishoek
Straat:
Kaapduinseweg 19
Postcode:
4371 NP
Stad:
Dishoek (Koudekerke)
Land:
Land: nl

Omschrijving


Dynamicalopen weergeven op een grotere kaart