EMail Afdrukken

Evenement 

Titel:
Kledingbeurs
Wanneer:
13.10.2011 
Waar:
Sportpark Vrijburg - Vlissingen
Categorie:
Jeugdactiviteit

Omschrijving

Op donderdag 13 oktober willen wij een kledingbeurs organiseren. Jullie hebben vast nog wel atletiekkleding, schoenen, spikes e.d. die te klein zijn geworden. Met deze spullen kun je vast een ander een plezier doen. Meestal  gaat het om goede spullen en gooi je dit niet zomaar weg. Wat is de bedoeling? 

Zoek al je spullen bij elkaar die je niet meer past, bedenk een prijs die je graag voor je kleding of schoenen wilt hebben, en schrijf dat op een labeltje met je naam. Maak dit label vast aan het betreffende kledingstuk. Vervolgens neem je deze kledingstukken/schoenen e.d. op donderdag 13 oktober mee naar het clubhuis. Zorg dat je er bent om 17.45 uur., zodat wij van de activiteitencommissie, alles kunnen sorteren.

Tussen 18.15 uur en 19.30uur kan de verkoop beginnen en is het mogelijk dat je ouders/verzorgers, tijdens de training,  kunnen komen kijken bij de spullen. Eventueel kan de kleding gepast worden, dit is mogelijk na de atletiektraining. Wie weet zit er nog wel iets bruikbaars bij.

Succes met de verkoop,

De jeugdactiviteitencommissie.

Locatie

Kaart
Naam van locatie:
Sportpark Vrijburg
Straat:
sportweg 10-14
Postcode:
4387 PM
Stad:
Vlissingen
Land:
Land: nl

Omschrijving

Adres

Sportpark Vrijburg, Sportweg 10-14, 4387 PM Vlissingen

Per Auto (vanaf de A58)

Volg vanuit Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58 gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts na de Sloebrug. Hierna slaat u linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op richting Middelburg. Op de |Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij het tweede stoplicht linksaf het bedrijventerrein/sportpark Vrijburg op. U bevindt zich op de Bedrijfsweg slaat u rechtsaf de Sportweg op. Rechts ziet u het Vrijburgbad (zwembad). Aan het eind van de Sportweg vindt u aan uw rechterhand de hockeyvelden, atletiekbaan en clubhuizen.

Met het openbaar vervoer

U kunt het sportpark ook bereiken met de bus. Vanaf station Middelburg neemt u Lijn 55 richting Vlissingen, Betje Wolffplein (centrum). Vanuit Vlissingen kunt ook lijn 55 nemen richting Middelburg. Uitstappen bij halte Vrijburg/zwembad. Vanaf de halte is het enkele honderden meters lopen.


Vrijburg weergeven op een grotere kaart

Joomla templates by a4joomla