Ladies Nighttrainingen PDF Afdrukken

 

 

Ladies Night-trainingen (alleen voor dames) PDF Afdrukken
Dag Tijd Locatie Trainer
woensdag 19.30-20.30 Vrijburgbaan

Henk Leeftink

John Overweel

 

 

Een duurlooptraining voor dames die 's avonds wel zouden willen hardlopen maar er tegenop zien om alleen in het donker te gaan en voor alle andere hardlopende dames die onder begeleiding in een prettige sfeer lekker sportief bezig willen zijn.

De duurlopen starten en eindigen bij de atletiekbaan op het Sportpark Vrijburg en vinden zoveel mogelijk plaats over de verlichte wegen. Er wordt gelopen op de openbare weg zodat de gewone verkeersregels van toepassing zijn.

De te lopen afstand is ongeveer 8-10 kilometer. Van de deelnemende dames verwachten we wel enige loopervaring en dat zij tussen de 5 en 10 kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen. We streven ernaar dat iedereen op dezelfde tijd weer terug is bij de atletiekbaan zodat in de kantine onder het genot van een drankje nog even kan worden na gekletst.

De duurlooptrainingen worden begeleid worden John Overweel en Henk Leeftink. Zij zijn door de Atletiekunie gediplomeerd looptrainer en begeleiden o.m. de trainingen voor de Ladiesrun van de Kustmarathon. Deelname is voor eigen risico.

Het doel van de duurlooptrainingen is je een gelegenheid bieden om op een verantwoorde manier een duurlooptraining te doen. Maar het is ook gezellig samenlopen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw. De trainingen zijn ook zeer geschikt als voorbereiding op bijvoorbeeld de Kerstloop op 2e kerstdag of één van de loopjes in het voorjaar.

Wanneer dit je leuk lijkt ben je van harte welkom op woensdagavond om 19:30 uur bij de atletiekbaan op het Sportpark Vrijburg om mee te lopen..

 

 

 

 

 
Joomla templates by a4joomla