Samenvatting bestuursvergadering 6 oktober 2015 PDF Afdrukken

De volgende zaken zijn aan de orde geweest:
1. Herkenbaarheid Dynamica
2. Bezoek Raadsleden van de gemeente Middelburg
3. Samenwerking met de Hogeschool Zeeland
4. Grote Clubactie
5. Enquêtes

 

1.     Herkenbaarheid Dynamica.

Regelmatig worden we benaderd met vragen over waar we ergens ons clubhuis staat. Vanaf de weg en het fietspad is dat moeilijk te zien. Door het plaatsen van een groot bord willen we dat verbeteren. Tevens zullen we een flyer ontwikkelen waarop de belangrijkste informatie van onze verenging vermeldt wordt.

2.     Bezoek Raadsleden van de gemeente Middelburg.

Vanuit de Raad van de gemeente Middelburg is het verzoek gekomen om een bezoek te mogen brengen aan onze vereniging. Het is een kennismakingsbezoek, waarbij wij ons als vereniging kunnen profileren naar de raadsleden. We hebben voorgesteld dit bezoek tijdens een training te doen om de vereniging in actie te zien. Dus misschien kunt u binnenkort kennismaken met een aantal raadsleden uit Middelburg.

 

3.     Samenwerking met de Hogeschool Zeeland (HZ).

In samenwerking met Dynamica zijn studenten van de HZ bezig met het organiseren van de Kerstloop. Daarnaast gaan wij in overleg om te zien of er meer projecten zijn die zich lenen voor samenwerking. Wij houden u op de hoogte.

 

4.     Grote Clubactie.

U weet toch dat tijdens “De Grote Clubactie” loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze clubkas. Dat is 80%. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd waaronder een hoofdprijs van € 100.000,- De loterij loopt tot 19 november.

Dus kopen die loten!

 

 

5.     Enquêtes
Regelmatig krijgen wij het verzoek om e-mail adressen beschikbaar te stellen voor enquêtes. In het kader van de privacy zal het bestuur daar geen gehoor aan geven. Indien men een enquête in het clubhuis neer wil leggen of tijdens een wedstrijd/training uit wil delen is dat bespreekbaar. 

 
Joomla templates by a4joomla