Fietsverlichtingsactie: maandag 23 december PDF Afdrukken
Op maandag 23 november neemt Dynamica deel aan de actie van de ANWB lichtbrigade.
Op die avond controleren een aantal vrijwilligers van de club de fietsen van de ouders en de kinderen die naar de club komen op een aantal zaken.
Veel kinderen komen op de fiets naar de training en wij vinden veiligheid heel belangrijk. Niet alleen op de baan is veiligheid belangrijk, maar zeker ook daarbuiten.
Het is van wezenlijk belang dat de fietsen in een goede conditie verkeren, zeker in de winter wanneer het al vroeg donker is.
Vooral belangrijk zijn dan verlichting, remmen en bandenspanning. Hierop worden de fietsen gecontroleerd, maar ook wordt gekeken naar zadel en stuur.
Een aantal geselecteerde fietsenmakers geven korting op de aanschaf van verlichtingsmaterialen. De korting bedraagt 20% bij een aanschaf van € 10,-- of meer.
Deelnemende fietsenmakers in Middelburg zijn Minnaar Wielersport, Tweewielercentrale, Remijn Tweewielers en Piet Voskamp. In Vlissingen zijn dat de Fietsenmakker,  Van Limbergen, Roose Tweewielers en Stationsfietsenstalling Vlissingen. Een goedgekeurde fiets krijgt een sticker op het achterspatbord. 
 
Houd er die dag rekening mee dat de fietsen worden gecontroleerd. En hoewel we fijn veel vrijwilligers hebben is het toch mogelijk dat u even moet wachten.

  

 
Joomla templates by a4joomla