Samenvatting bestuursvergadering 17 november 2015 PDF Afdrukken

 

De volgende zaken zijn aan de orde geweest:
1.     Vlissingen in beweging
2.     Sporthuldiging gemeente Vlissingen
3.     Sponsorloop Ronald Willemsen
4.     Technische Commissie (TC)
5.     Grote Clubactie
6.     Inschrijven bij ‘Inschrijvenzeeland.nl’.
7.     Jeugd Activiteiten Commissie (JAC)
8.     Voorzitter Dynamica
9.       Website Live

 

 

 

 

 

1.     Vlissingen in beweging.

Op de Vlissingse scholen zullen acties plaatsvinden om het sporten te promoten. Het resultaat kan zijn dat we nieuwe gezichten zien. Deze nieuwelingen trainen dan een aantal weken mee om te ervaren of atletiek iets voor hen is. Mogelijke nieuwe leden voor Dynamica?

2.     Sporthuldiging gemeente Vlissingen.

De gemeente Vlissingen wil haar sporthelden van 2015 op 29 januari 2016 huldigen. Dus iedereen die in het afgelopen kalenderjaar en bij onze vereniging een prestatie heeft neergezet komt in aanmerking. Leden van de TC en het bestuur zijn bezig een lijst van gegadigden op te stellen. Wie weet zit jij erbij!

3.     Sponsorloop Ronald Willemsen.
Ron wil op 19/20 december meedoen aan de 24 uursloop van Santpoort-Noord. Voor elke kilometer die Ron tijdens deze loop weet af te leggen kan je hem voor € 0,05 per km sponsoren. Op dit moment is er al voor € 3,00 per km binnen. Ron denkt ongeveer 150km te kunnen lopen. Alle opbrengsten gaan naar de jeugd van Dynamica, dat is nu al € 450,-. Wie wil dan niet sponsoren? Binnenkort meer op de site.

4.     Technische Commissie (TC).
Dapfne Zerbib-Jasperse en André Stroo zijn toegetreden tot de TC. Wij wensen ze veel succes.


5.     Grote Clubactie.

Fijn dat er weer zoveel jongeren de loten wilde verkopen en dat veel mensen een lot hebben gekocht. Zelfs op dinsdagmorgen bij de GOLD groep werd er behoorlijk aan getrokken. Ook dit jaar is de opbrengst ongeveer € 1.900,- Met betrekking tot de besteding zal het bestuur weer in overleg gaan.

 

6.     Inschrijven bij ‘Inschrijvenzeeland.nl’.
Het inschrijven via inschrijvenzeeland.nl voor jeugdwedstrijden van Dynamica verloopt niet optimaal. Het betalen- en terugvorderen van het inschrijfgeld is een bottelnek. Op dit moment is onze penningmeester Ron Dellebeke in overleg met inschrijvenzeeland.nl naar een oplossing aan het zoeken. Wij houden u op de hoogte.

7.     Jeugd Activiteiten commissie (JAC).
Carla Minderhoud en Mira Sollie hebben aangegeven te willen stoppen. Het bestuur dankt beide voor de vele werkzaamheden en zal op een gepaste wijze afscheid nemen. Chantal Koole is toegetreden als nieuwe voorzitter. Nieuwe leden zijn Anne van Tongeren en Jan Willem Rietberg. Wij wensen hen veel succes.

8.     Voorzitter Dynamica.
Hoera! we hebben in Niels Koole een kandidaat voorzitter. De bedoeling is Niels te benoemen in de algemene ledenvergadering van mei 2016. Op dit moment is Niels bestuurslid technische zaken, maar hij zal van nu af aan de rol van voorzitter gaan uitvoeren. Door deze wijziging zoekt het bestuur uitbreiding. Wie gaat de uitdaging aan?

9.     Website live
De belangrijkste zaken van de nieuwe site zijn gevuld, dus gaan we 1 december live met de nieuwe website. Mocht je iets missen af een opmerking willen maken schroom niet dit aan de redactie te laten weten; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Vlissingen, 19-11-2015 WvD

 

 
Joomla templates by a4joomla