Welkom PDF Afdrukken

Hartelijk welkom op de website van atletiek- en duursport vereniging Dynamica!

Dynamica is met ruim 650 leden de grootste atletiekvereniging van Zeeland. Op de Atletiekbaan Vrijburg tussen Middelburg en Vlissingen in bieden wij trainingen en wedstrijden aan voor atleten van alle niveaus en specialisaties, en voor iedereen vanaf 6 jaar! Je kunt bij ons looptraining doen als trimmer of voor een specifieke afstand trainen (bijvoorbeeld een 10-kilometerwedstrijd of marathon). In de zomer wordt getraind voor wegwedstrijden, in de winter voor crosswedstrijden. Ook kun je bij ons trainen voor baanwedstrijden.
 
Onze vereniging is jong, de afdeling pupillen en junioren is erg groot en samen hebben de atleten veel plezier! Zo gaan we als het even kan samen naar wedstrijden en andere evenementen en ook buiten de sport om wordt er veel georganiseerd. Hiervoor zijn dagelijks heel veel vrijwilligers in de weer.
 
Kortom, Dynamica is een actieve en gezellige atletiek- en duursportvereniging, waar sport kan worden beoefend op elk niveau, voor iedere leeftijd, op alle dagen van de week!
Dat zie je zo als je onze site bezoekt.
 
Onze vereniging draait op vrijwilligers. Dat geldt ook voor het bestuur en de commissies voor wedstrijden, trainingen, jeugd, clubblad en ga zo maar door. Zonder deze vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan. Dat gaat ook niet zonder de juiste faciliteiten natuurlijk. Wij zijn dan ook zeer blij dat we sinds 3 september 2011 op een volledig nieuwe atletiekbaan mogen trainen en mogen uitpuffen in ons splinternieuwe clubhuis waar we zeer trots op zijn.
 
Zoals je kunt zien staat op deze website heel veel informatie over onze vereniging. Nog meer informatie, leuke weetjes, krantenberichten, wedstrijden, berichten uit de jeugdafdeling enzovoorts vindt je in ons clubblad “Start en Finish”, dat 4 x per jaar verschijnt.
 
Wil je een keertje vrijblijvend meetrainen? Dat kan! Kijk voor een overzicht van de trainingen maar in het Trainingsschema. Een bericht sturen over de beste trainingsaanpak bij Dynamica natuurlijk ook.
 
Lid worden kan natuurlijk ook via onze website. Voor vragen en suggesties over deze site kun je terecht bij onze Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
 
 
Veel sportgroeten,
 
Jan Bostelaar
Voorzitter Dynamica

 

 
Joomla templates by a4joomla