Nieuws Clubrecords
Clubrecords PDF Afdrukken

Het baanseizoen van 2013 is ten einde. Het indoor en crossseizoen staat voor de deur: Een goed moment om de balans op te maken van afgelopen jaar en stil te staan bij de bijzondere  prestaties van een aantal Dynamica atleten die een clubrecord verbeterd hebben. Het gaat om 18 atleten die tesamen 30 clubrecords hebben verbroken. Eigenlijk zijn het er 46 omdat sommige clubrecords in meerdere leeftijdscategorie├źn verbroken zijn.

Lees meer...
 
Ranglijsten en clubrecords PDF Afdrukken

Misschien heeft u het al gemerkt, maar er is iets veranderd op de website aan de manier waarop clubrecords worden gepresenteerd. Waneer je bij 'records' klikt op 'Ranglijsten en Clubrecords' kom je terecht op de pagina waar alle resultaten van Dynamica te vinden zijn. Naar behoefte kun je kiezen uit verschillendee prestaties: seizoensprestaties, besten allertijden op een bepaald onderdeel, Zeeuws kampioenen en landelijke kampioenen (ja, die hebben we ook!). Nieuws is ook

Lees meer...
 
Ranglijsten en clubrecords PDF Afdrukken

 
Ranglijsten Dynamica PDF Afdrukken

Door op onderstaande link te klikken kun je de prestaties van alle Dynamica atleten van de afgelopen jaren nog eens op je gemakje nalezen.

dynamica.zeeuwseranglijsten.nl/zr 

 
Clubrecord George Stroh 200m PDF Afdrukken
Tijdens de avondwedstrijd van AV Groene Ster in Zevenbergen, heeft master George Stroh een clubrecord op de 200m voor M50 verbeterd.
Met een eindtijd van 26.04 (wind -0.9m) verbeterde hij een 6 jaar oud clubrecord van Anton Engels (26.09).  Van harte met deze mooie prestatie!
 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Joomla templates by a4joomla