Dynamica-sport
Trainingsweekend Aublain 2013 Nordic Walking PDF Afdrukken

Vlak voor het vertrek naar Aublain bereikt ons het trieste bericht van het toch nog plotseling overlijden van onze Jules . Onwillekeurig moet ik terugdenken aan ons weekend van vorig jaar waar Jules samen met Corry nog bij waren. Genoten heeft hij toen. Natuurlijk zijn Jules en Corry de laatste tijd regelmatig ter sprake gekomen en omdat we al heel lang met de teruglopende gezondheid van Jules geconfronteerd zijn kunnen we vrede hebben met zijn inslapen.

Lees meer...
 
Clubblad PDF Afdrukken
 Hier vind je het nieuwste clubblad van Dynamica.
Ondanks dat veel nieuws al op deze site te lezen valt, staat er toch nog wel wat extra info in het blad.
LET OP! Om het document te kunnen lezen heb je een PDF-reader nodig.
 
 
 
 

 

 
Spanning stijgt: is de baan klaar op 3 september? PDF Afdrukken

Hier een bericht van Hans Leijdekker over de voortgang van ons clubhuis en nieuwe baan: het wordt stressen of de baan gereed is voor de eerste wedstrijd op 3 september en natuurlijk het openingsfeest: "In het clubhuis is de kantine bijna klaar. De bar staat er en die gaan we straks schilderen. Morgen gaan de werkbladen op de keuken en dan kan die worden betegeld.

Lees meer...
 
Clubrecords PDF Afdrukken

Het baanseizoen van 2013 is ten einde. Het indoor en crossseizoen staat voor de deur: Een goed moment om de balans op te maken van afgelopen jaar en stil te staan bij de bijzondere  prestaties van een aantal Dynamica atleten die een clubrecord verbeterd hebben. Het gaat om 18 atleten die tesamen 30 clubrecords hebben verbroken. Eigenlijk zijn het er 46 omdat sommige clubrecords in meerdere leeftijdscategorieën verbroken zijn.

Lees meer...
 
Winnaars prestatieladder najaar 2015 PDF Afdrukken

Op maandag 12 oktober is de uitslag van de prestatieladdercompetitie na afloop van de pupillentraining gepresenteerd. Per categorie zijn de drie pupillen die het meest vooruit zijn gegaan sinds april dit jaar naar voren geroepen om een medaille in ontvangst te nemen. Iedereen kreeg ook een diploma met een overzicht van de prestaties van eerder dit jaar en de afgelopen maandagen. Gefeliciteerd Britt Rietberg, Blessing Boekwa, Lars Koole, Charlotte Visser, Ivar Engels, Luca Ton, Loïs van den Berge, Sem Euser, Evy Weezepoel, Imara Koole, Joëlle Keijzer, Sam van Keulen, Shirley Longdon, Shanti Marinissen en Pascalle de Kraker! Hieronder is de complete uitslag te zien van de prestatieladdercompetitie najaar 2015!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 67
Joomla templates by a4joomla