Info jeugd algemeen PDF Afdrukken

Leuk dat je deze jeugdsite van Dynamica bekijkt.


Loop je graag, ben jij de snelste van je klas of kan je het verste gooien of wil je gewoon lekker sporten? Nou dan is Dynamica misschien wel iets voor jou!

Dynamica is een ontzettend leuke atletiekvereniging met 1 spiksplinternieuwe atletiekbaan waar je kunt komen trainen. We trainen 2x per week en je mag een maand gratis meetrainen. Tijdens deze maand kun je vast wel beslissen of je lid wilt worden. Kom je eens meedoen en proberen? Op het trainingsoverzicht kun je zien wanneer de trainingen zijn. Als je vragen hebt over trainen bij Dynamica dan kunnen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (junioren, 12 jr en ouder) en Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (pup[illen, tot en met 11 jaar) je meer vertellen. Alle trainers van Dynamica kun je hier terugvinden


Als je zin hebt kun je ook meedoen aan wedstrijden. Hoe dat nou in zijn werk gaat vind je hier.
Samen met kinderen van andere clubs uit Zeeland kun je dan meedoen aan atletiekwedstrijden op de baan of in de winter hardloopwedstrijden door het bos en over het strand. Er doen steeds veel kinderen aan mee en zo'n wedstrijd is een heel gezellige dag met elkaar. Spannend en leuk om de anderen aan te moedigen!

Naast de trainingen en de wedstrijden worden er nog allerlei activiteiten voor jullie georganiseerd.

De laatste training voor de zomervakantie organiseren we altijd een gezellige training, met als hoofdthema: Water. Je begrijpt wel dat we kledder zijn na afloop.
Ook in de winter doen we van alles. Elk jaar organiseren we ook een zwarte pietenfeest voor de pupillen.

Lijkt je dit allemaal wel cool of gaaf of gewoon echt iets voor jou, nou dan zien we je vast wel op één van de trainingen verschijnen. 

 

Wanneer mag mijn kind bij Dynamica komen trainen?
 
Kinderen mogen vanaf hun 5e verjaardag bij Dynamica mee komen trainen.
Om aan wedstrijden deel te mogen nemen, wordt er gekeken naar je geboortejaar. Dit betekent in 2014 dat iedereen die in 2008 geboren is, met wedstrijden mee mag doen.
Voor de jongste categorie (mini’s 2007/2008) betekent dit, dat zij op donderdagavond mogen meetrainen van 18.00 uur tot 19.00 uur.
Is uw kind voor 2007 geboren, is er ook op de maandagavond gelegenheid te trainen van 18.00 uur tot 19.00 uur.

 De contributie en andere regels vind je hier.

 
Joomla templates by a4joomla