verslagen activiteiten
Presentatie informatiebijeenkomst voor ouders van pupillen PDF Afdrukken

Op donderdag 19 maart 2015 is tijdens de pupillentraining voor ouders een informatiebijeenkomst gehouden. De presentatie die werd gehouden ging in op vragen over trainingsaanpak, de verschillende soorten wedstrijden, hoe zit de informatievoorziening in elkaar, wat gebeurt er als pupillen junioren worden, wie zit er eigenlijk in de Jeugd Technische Commissie en wat doet de Jeugd Activiteitencommissie allemaal voor leuke dingen voor onze jeugd? Beloofd is dat de presentatie beschikbaar gesteld zou worden via de website. Deze belofte komen we bij deze na! Klik hier.

 
Schaatsen 25 november PDF Afdrukken
Maandag 25 november werd bij Dynamica de winter verwelkomt. De jeugd kan opnieuw gebruik maken van de overdekte schaatsbaan; “De IJsfabriek” in Vlissingen.
Massaal komen de kinderen naar het centrum van Vlissingen, i.p.v. naar de atletiekbaan.
Ondanks dat het voor sommigen wat lastig is om de plek te vinden, tellen we 91 jonge atleten. Het is een dolle pret.
Naast het schaatsen, wordt er gekwekt en gedold. Kortom volop ijspret, waardoor de kinderen elkaar op een andere manier leren kennen dan op de atletiek baan. De ouders staan met een rode neus van de kou lang de ijsbaan te genieten. Deze schaatspret is een voorproefje op “koning-winter”.
 
namens,
JTC/JAC Dynamcia
 
 
Foto's Pietenfeest PDF Afdrukken

Op maandag 27 november organiseerde Dynamica het traditionele Pietenfeest. Liefst 27 pupillen wisten de gymzaal de Houttuyn in Vlissingen te vinden, met pannenkoeken en vol verwachting. Tot grote verrassing van ieder kwamen niet alleen twee Pieten ons bezoeken, maar ook Sinterklaas! We waren zeer vereerd dat hij dit ook wilde meemaken. Vol bewondering bekeek hij hoe de kinderen fanatiek diverse sportspelen uitoefenden in de gymzaal, zoals daklopen, dakklimmen, schoorsteenspringen, zaklopen, kado-slingeren en kadokorfbal.

Lees meer...
 
Boerengolf! PDF Afdrukken

Het was winderig, droog en oranje en erg leuk! Vele jeugdleden waren op de jeugdactiviteit boerengolf afgekomen. Het oudste team heeft natuurlijk gewonnen, maar daar ging het niet om. De bbq na afloop was uitstekend verzorgd, iedereen ging met een volle buik verder met spelen in de speeltuin. Er zijn nog foto's gemaakt, die kunt u in het webalbum zien of hieronder in de diashow

Lees meer...
 
Schaatsen in de Zware Plaatwerkerij PDF Afdrukken

Op maandag 19 december was er een bijzondere training voor de jeugd: schaatsen! De hal van de voormalige Zware Plaatwerkerij van de scheepswerf De Schelde was omgetoverd in een sfeervol schaatspaleis. Alle pupillen en junioren, eventueel met familie waren welkom om op de voor Dynamica gereserveerde baan te schaatsen. Grove schatting: zeker 100 kinderen kwamen erop af!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Joomla templates by a4joomla