Nordic Walking bij Dynamica PDF Afdrukken

Atletiek- en duursportvereniging Dynamica organiseert opstartcursussen Nordic Walking, waar u onder deskundige leiding de basistechnieken aangeleerd worden.

Ik zal ons eerst voorstellen wij zijn Hilda en Lineke, trainers, begeleiders van de loopgroep noordic Walking van de woensdag en donderdag. Wij lopen op diverse plaatsen waaronder Oranjezon, Westhove,  strand, rondom Veere, Ter Hooge, kortom op de mooiste plekken van Walcheren en soms ook op de Schotsman en Nisse afhankelijk van het seizoen en de natuur. Onze groepen bestaan uit ongeveer 8 personen per keer, maar nieuwe leden zijn welkom. Het maakt ook niet uit op welke dag men mee loopt is , kan ook allebei. we lopen anderhalf uur ongeveer 6 a 7 km en soms maken we er een gezelling uitje met koffie nadien. We lopen op stevige schoenen, omdat we op diverse ondergronden lopen. we lopen eerst ons een stukje warm en gaan dan de warming-up doen en sluiten af met een cooling-down.op de woensdag starten we op 9.30 uur en op de donderdag om 9.45 uur. Voor nieuwe lopers die de techniek van het Nordic -Walken nog niet kennen geven we tijdens de wandeling individueel instruktie. Het lopen in een groep vergemakkelijkt het lopen omdat er tijdens het lopen gepraat wordt en dingen in de natuur te zien zijn. voor verdere informatie kunt u terecht bij Dynamica.

Hopelijk tot ziens.
 
Hilda en Lineke

 

Contactgegevens voor Nordic Walking: Astrid Pluijlaar. E-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

 
Joomla templates by a4joomla