Verslagen Nordic Walking
Trainingsweekend Aublain 2013 Nordic Walking PDF Afdrukken

Vlak voor het vertrek naar Aublain bereikt ons het trieste bericht van het toch nog plotseling overlijden van onze Jules . Onwillekeurig moet ik terugdenken aan ons weekend van vorig jaar waar Jules samen met Corry nog bij waren. Genoten heeft hij toen. Natuurlijk zijn Jules en Corry de laatste tijd regelmatig ter sprake gekomen en omdat we al heel lang met de teruglopende gezondheid van Jules geconfronteerd zijn kunnen we vrede hebben met zijn inslapen.

Lees meer...
 
Noric Walking Veerse Stadswallenroute PDF Afdrukken

Het is al weer een tijdje geleden dat we een wandeltocht hebben gemaakt. Dit keer is gekozen voor een wandeling over de Veerse stadswallen, uitgebreid met een route via het Veerse bos richting Gapinge en terug naar Veere. Deze route is voorbereid door Margreet en ondergetekende, die samen de tocht gelopen en gefietst hebben, waarbij de totale afstand geschat is op + - 9 kilometer.

Lees meer...
 
Culinair weekend Teuven Nordic Walking/Maastrichts Mooiste PDF Afdrukken

Als een klas schoolkinderen wordt binnen de Nordic Walking al weken gepraat en uitgekeken naar het weekend in Teuven, dat evenals in voorgaande jaren eerder een culinair karakter heeft als een trainingskamp. Eindelijk komt het dichterbij en wordt na de zondagtraining op het terras van de Kanovijver een voedselvergadering belegd. De leiding ( lees Astrid) is zo verstandig om te wachten tot dat de groep van de hardlopers is vertrokken. Dan barst het eerste spektakel
Lees meer...
 
Fietstocht Nordic Walking Hemelvaartsdag 2011 PDF Afdrukken

Het groepje van de Nordic Walkers is in een tijdsbestek van ruim drie jaar een hecht ploegje geworden. Op Hemelvaartsdag is het traditie om te gaan douwtrappen om 6 uur ’s ochtends, maar dat is voor de Nordic Walkers veel te vroeg. Het gros denkt ik heb vroeger al vroeg genoeg mijn bed uit gemoeten en komen, nu ze gepensioneerd zijn, pas tussen 8.00 en 9.00 uur uit de veren. We gaan met Hemelvaartsdag fietsen, maar vertrekken dan pas op het gebruikelijke tijdstip van 9.30 uur vanaf de Kanovijver.

Lees meer...
 
Nordic Walking Poppendammeroute PDF Afdrukken

We hebben er zin in gekregen. De vorige tocht van veertien dagen geleden was een succes gebleken, dus willen er nu nog meer deelnemen aan de nieuwe zondagochtend tocht. Dit keer heeft Hanny op zich genomen om een tocht uit te zetten van rond 9 kilometer.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Joomla templates by a4joomla