Trainen Nieuws
Zaaltraining na de herfstvakantie PDF Afdrukken

Beste ouders van pupillen, deze winter gaan we elke donderdag binnen trainen in de grote gymzaal op het ScheldemondCollege, gebouw B te Vlissingen (Weyevlietplein 7-13 zie kaart onderaan). Je krijgt binnen sprint en andere atletiekoefeningen in circuit vorm.

Op maandag trainen we gewoon door op de baan. Omdat het buiten dan wat kouder is, zal tijdens deze trainingen de nadruk liggen op hardlopen en andere spelvormen waarbij veel gerend wordt, zodat je lekker warm blijft.

Lees meer...
 
Winnaars prestatieladder najaar 2015 PDF Afdrukken

Op maandag 12 oktober is de uitslag van de prestatieladdercompetitie na afloop van de pupillentraining gepresenteerd. Per categorie zijn de drie pupillen die het meest vooruit zijn gegaan sinds april dit jaar naar voren geroepen om een medaille in ontvangst te nemen. Iedereen kreeg ook een diploma met een overzicht van de prestaties van eerder dit jaar en de afgelopen maandagen. Gefeliciteerd Britt Rietberg, Blessing Boekwa, Lars Koole, Charlotte Visser, Ivar Engels, Luca Ton, Loïs van den Berge, Sem Euser, Evy Weezepoel, Imara Koole, Joëlle Keijzer, Sam van Keulen, Shirley Longdon, Shanti Marinissen en Pascalle de Kraker! Hieronder is de complete uitslag te zien van de prestatieladdercompetitie najaar 2015!

Lees meer...
 
Winnaars prestatieladder april 2015 PDF Afdrukken

Op maandag 11 mei is de uitslag van de prestatieladdercompetitie na afloop van de pupillentraining gepresenteerd. Per categorie zijn de drie pupillen die het meest vooruit zijn gegaan sinds april dit jaar naar voren geroepen om een medaille in ontvangst te nemen. Iedereen kreeg ook een diploma met een overzicht van de prestaties van eerder dit jaar en de afgelopen maandagen. Gefeliciteerd Erik Veringa, Lars Koole, Nikay Vos, Jesse Koppejan, Stijn Kalverboer, Luca Ton, Luca Vael, Mees van Wijck, Loïs van den Berge, Sam van Keulen, Micha Houmes, Femke Amsterdam, Franka Verhage, Pascalle de Kraker en Noa van Tuijl! Hieronder is de complete uitslag te zien van de prestatieladdercompetitie voorjaar 2015!

Lees meer...
 
Prestatieladder voor alle pupillen tijdens de training op 13 en 20 april PDF Afdrukken

 Maandag 13 april en 20 april organiseren we weer twee bijzondere wedstrijden op de atletiekbaan. We noemen deze wedstrijden de prestatieladder. Dit doen we gewoon zoals altijd tijdens de training.  Alle pupillen doen mee! Alle prestaties worden opgemeten op de technische nummers zoals verspringen, balwerpen, kogelstoten en ook op de loopnummers.

Lees meer...
 
3MTiem ‘powered by’ Kustmarathon Zeeland PDF Afdrukken
Het lopen van een marathon, en zeker van de Kustmarathon Zeeland vergt een gezond lijf en heldere geest. Het vraagt vooral een langdurige goed en verantwoord opgebouwde voorbereidingsperiode. De Stichting Kustmarathon Zeeland zoekt 6 atleten M/V. Duurlopers van diverse niveaus voor de oprichting van een >3MTiem<. Een dream-team dat de komende maanden intensief begeleid gaat worden richting de 13e Kustmarathon Zeeland die op zaterdag 3 oktober 2015 zal worden gelopen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 9
Joomla templates by a4joomla