Zaaltraining na de herfstvakantie PDF Afdrukken

Beste ouders van pupillen, deze winter gaan we elke donderdag binnen trainen in de grote gymzaal op het ScheldemondCollege, gebouw B te Vlissingen (Weyevlietplein 7-13 zie kaart onderaan). Je krijgt binnen sprint en andere atletiekoefeningen in circuit vorm.

Op maandag trainen we gewoon door op de baan. Omdat het buiten dan wat kouder is, zal tijdens deze trainingen de nadruk liggen op hardlopen en andere spelvormen waarbij veel gerend wordt, zodat je lekker warm blijft.

 

De eerste training in de zaal start op donderdag 5 november. (In de herfstvakantie is er geen training.)

 

De indeling is als volgt:

Van 18.00 uur - 19.00 uur trainen de mini en c-pupillen

Trainers: Miquel, Hugo en Nicole plus stagiaires

Van 19.00 uur – 20.00 uur trainen de b- en a-pupillen.

Trainers: Anton, Hugo, Annemieke en Erik Janson plus stagiaires.

 

Na de herfstvakantie is het ook weer tijd om door te schuiven naar een nieuwe categorie, de nieuwe leeftijdsindeling is als volgt:

Mini pupillen:     geboortejaar 2009-20010

C-pupillen:        geboortejaar 2008

B-pupillen:        geboortejaar 2007

A1 Pupillen:       geboortejaar 2006

A2 Pupillen:       geboortejaar 2005

Voor het trainen in de zaal heb je wel zaalschoenen nodig. Met van die zwarte rubberen zolen kan je van die stoere slipstrepen maken op de vloer, maar het nadeel is dat we die er dan allemaal af moeten gaan boenen. Kijk dus van te voren even of je schoenen schoon zijn en geschikt zijn voor in de zaal. Ouder(s) / verzorger(s) kunnen in de ruimte naast de zaal wachten en kijken naar de training. Tip: vlakbij de Scheldemond is een Lidl en Agrimarkt….

Als er vragen zijn, schroom niet contact op te nemen via mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). 


Vriendelijke groet,

Jeugd Technische Commissie;

Jacky, Erik, Leon, Martin en Anjolie

 

 

 
Joomla templates by a4joomla