Indoorkalender PDF Afdrukken

Indoorwedstrijden vinden plaats in het winterseizoen. In Zeeland wordt jaarlijks in november een indoormeeting (zonder ereprijzen) gehouden in Hulst. In 2013 vindt het plaats op 16 november.

In de rest van Nederland worden vaker indoorwedstrijden gehouden, waarbij Dordrecht (avparthenon.nl en www.herculesdordrecht.nl) en Halsteren (www.spado.nl) het dichtst bij zijn. In Apeldoorn staat de enige topsportatletiekhal met een 200 meterpiste. Hier wordt de NK indoor gehouden en wedstrijden voor C en D junioren (18-19 januari 2014) en pupillen (2 maart 2014), kijk op www.indoorapeldoorn.nl. Klik voor alle indoor in Nederland op de Indoorkalender Nederland Bij Nederlandse wedstrijden is inschrijven van te voren meestal verplicht.

In België worden ook veel wedstrijden georganiseerd. Voor Zeeuwse atleten zijn de wedstrijden in Gent en Antwerpen qua afstand het meest interessant. De atletiekvereniging Haki (www.haki-team.be) in Hoboken (Antwerpen) organiseert regelmatig wedstrijden die deel uitmaken van een circuit (supercrack). In Gent worden wedstrijden in de topsporthal Vlaanderen in Gent georganiseerds door verschillende verenigingen. Klik hier voor het indooroverzicht van Vlaanderen. De leeftijdsindeling in België is anders,Klik hier Inschrijven kan altijd ter plekke.

Klik hier voor de adres/kaart/routegegevens van de hal in Gent

Klik hier voor de adres/kaart/routegegevens van de hal in Antwerpen(Hoboken)

Klik hier voor de indoordata van Antwerpen(Hoboken) voor alle pupillen en junioren

 

 
Joomla templates by a4joomla