verslagen
3e Kaasboerderij Schellachloop, wel of niet met 10 Engelse Mijl? PDF Afdrukken

De 3e Kaasboerderij Schellachloop wordt volgend jaar niet in de junimaand maar op vrijdagavond 16 mei 2014 georganiseerd! Wederom zijn we welkom bij Kaasboerderij Schellach voor de start, finish en de doorkomsten van de verschillende afstanden. Evenals bij vorige edities willen we beginnende, gevorderde en topatleten in staat stellen mee te doen door 3 afstanden aan te bieden. Dit zijn in ieder geval de 4 kilometer (1 rondje) en de 8 kilometer (2 rondjes). Door verschillende atleten is ons gevraagd ook weer de 10 Engelse Mijl op het programma te zetten.

Lees meer...
 
Sébastièn Schletterer verbreekt Nederlands record 1500 meter PDF Afdrukken
Van Omroep Zeeland: HUIZINGEN (BEL) - Sébastièn Schletterer heeft in België het Nederlands record op de 1500 meter in de categorie mannen 40-44 verbeterd. De Middelburgse atleet liep in Huizingen naar een tijd van 3 minuten, 51 seconden en 98 honderdsten. Deze tijd is een verbetering van een halve seconde op het 27 jaar oude record dat op naam stond van de Amsterdammer Ronald Mercelina. Schletterer twijfelt of hij zich nu gaat voorbereiden op een marathon.
 
 
George Stroh derde op NK Masters PDF Afdrukken

George Stroh is derde geworden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Epe. Hij behaalde de bronzen medaille op de 100 meter tijdens de NK Masters.

Lees meer...
 
Tartletos loopgala 2013 PDF Afdrukken

In Wageningen kwamen woensdagavond 3 Zeeuwse atleten aan de start bij het Tartletos loopgala 2013. Lars Paardekooper won zeer overtuigend de 800 meter in 1:51:18. Op de 5000 meter starten Tom Staal met een persoonlijke haas en Neal Bouterse. Beiden met verschillende doelen.

Lees meer...
 
Remy Vasseur wint Vijfde Lepraloop PDF Afdrukken

Zaterdag werd de 5e Lepraloop gelopen.  Ongeveer 7 weken later dan andere jaren, dus zou het wel voorjaar zijn…. Dat liep dus anders: “gevoelstemperatuur” was ineens weer erg belangrijk vanwege kou en harde oostenwind. Het ging zelfs licht sneeuwen! De koudste 23 maart in 100 jaar. Daardoor helaas slechts 60 diehards die lekker door het bos- en duingebied van Oostkapelle draafden.>

Lees meer...
 
Pagina 1 van 14
Joomla templates by a4joomla